Apple iPhone 5 için Eylül Söylentisi

Giderek artan Apple ürünleri hayranlığım nedeniyle Apple ile ilgili haberleri yakından takip etmeye çalışıyorum. Halen kullandığım iPhone 3G telefonumun emekliye ayrılma tarihinin yaklaşması nedeniyle ( yaklaşık 2 yılı aşkın bir süredir kullanımda 😄 ) yeni telefon arayışımı gün geçtikçe artan iPhone 5 söylentileri nedeniyle erteliyorum.

Takip ettiğim kaynaklarda da ifade edildiği üzere iPhone 5 ile ilgili önemli ipuçları/söylentiler gündeme gelmeye başladı. Apple ürünleri ile ilgili en dikkat çekici husus ürün piyasaya sürülmeden özelliklerin bir kısmına hakim ve almaya hazır bir kitlenin oluşturulması. Gizemli ve korunaklı bir ortamdan sızdırılan bilgilerin çekiciliği bundan önemli bir rol oynuyor. 😄

Daha güçlü bir işlemci (A5), yeni işletim sistemi (iOS 5) ve daha güçlü bir kamera (8 megapixel) klasik beklentiler arasında. Ancak söylentiler içerisinde tamamen yenilenen bir tasarım, dual led flaş gibi bilgiler de bulunuyor. Söylentiler Ağustos ve Eylül aylarını işaret ediyor ancak son dönemde (özellikle yazıma esas olan kaynak MacRumors) Eylül ayı daha sık tekrarlanmaya başlandı.

Heyecanla bekliyoruz … 😄

comments powered by Disqus
Hugo ile oluşturuldu.
Stack teması Jimmy tarafından tasarlandı