Yaş Oldu 41

30 Mart 2024 tarihine geldik. Yaşım oldu 41.

30 Mart doğum günüm. Doğum günleri ile ilgili çeşitli kutlamalar, mesajlar veya hediyeler gündeme gelmiştir. Bu yazıda çalışma hayatında doğum günü ve çalışma hayatında ilişkiler ile ilgili ve iyi örnekler arasında yer almaya aday bir içerik paylaşmak istedim.

Aşağıdaki fotoğrafta değerli çalışma arkadaşlarımın sıklıkla kullandığım ifadelerden derledikleri bir çikolata kutusu yer alıyor. Bu liste için bir anket hazırlanmış ve öne çıkanlar bir araya getirilmiş. Çalışma arkadaşlarımın doğum günüm vesilesiyle hazırladıkları bu sürpriz beni çok etkiledi.

Çalışma hayatımız ve iş arkadaşlarımız yaşamımızda önemli bir yer alıyor. Birlikte üretmek, ortak hedefler için çalışmak, yapılanların sonuçlarını görmek bilinen ve hatta arzu edilen çalışma ortamını tarifliyor. Ancak bence iyi çalışma ortamı bunun biraz daha ötesinde.

Bugün bir kez daha çok net anlıyorum ki çok şanslıyım. Seviğim işi, çok özel ve manevi değeri de çok yüksek bir şirkette, tarifi mümkün olmayan bir ekip ile birlikte gerçekleştiriyorum. Başarılara paydaş olunabilir, çalışmalara katkı sağlanabilir ama en önemlisi birlikte çalıştığımız insanlara olan katkımız, desteğimiz, izimiz. Umarım bunu başarabilirim …

# Hediye

comments powered by Disqus
Hugo ile oluşturuldu.
Stack teması Jimmy tarafından tasarlandı